Hund

Tidsbokning för individuell träning bokas per mail, forswards@telia.com.

Kursstarter / Anmälan Kursavgifter

Vad och Hur?

Under våra kurser får du en god relation till din hund. Du får lära dig hur du skall förhålla dig för att vara en värdig ledare och få din hund att lyssna på dig genom ett gott ledarskap.

Efter avslutad kurs har du en god grund för att fortsätta med specialdressyr. Valpkurs och specialdressyr som eftersök, lugn-i-flog och apport erbjuds också.

Vi tror på hundens naturliga beteende och uppfostrar hundar enligt hundars språk. Vi är raka och ärliga i vår kommunikation till hunden och hundägaren. På det viset får vi en hund som förstår vad vi menar. Hunden vill ju vara oss till lags i alla lägen och ÄR det, bara den förstår vad vi vill ha ut av den!

Vi tror att man når framgång genom att lyckas!

För fågelhundsägare

Vi har 30 ha åkermark samt drygt 1000 ha skog och myr för dig som vill träna din jakthund!

Vi har  skogsfågel på våra marker för dig som vill träna din hund i skog.

Individuell träning

Vi kan hjälpa dig om du har ett problem med din hund. Det kan vara så att du inte vill gå en hel kurs, utan vill rätta till ett problem T. e.x. att hunden skäller i bilen, är hundelak, drar i kopplet eller har någon annan olat och vill få bort endast den handlingen. Du kanske vill träna in ett speciellt moment så som inkallning, apportering eller stanna med egen instruktör i lugn och ro. Då passar individuell träning dig och din hund!

Bokningar av fågelhundsträning i form av ”lugn-i-flog”, stånd, avance och sekundering kan bokas i grupp eller enskilt. Datum att boka finns under säsong.