Boka konferens & konferenslokal i Östersund, Jämtland & Åre

Varmt välkommen till Forswards Hund & Jakt. Belägna i Getåsen i Jämtland, vid foten av Oviksfjället mellan Stenstavik och Åre hittar du konferenslokaler i en ypperlig miljö som passar både kompisgäng, företag såväl som skolor och andra konstellationer för diverse aktiviteter såsom till exempel konferens, teambuildning och liknande. Förutom att du kan boka konferenslokal hos oss så erbjuder vi även jägarexamen, skytteinstruktioner, hundägarutbildningar, eftersök på klövvilt och fågel, apportering och utbildningsjakter samt individuell träning för dig och din hund.

Konferenslokaler i enastående miljö

Letar du efter konferenslokaler i en ypperlig miljö som geografiskt finns i närheten av Östersund och Åre så har du kommit helt rätt. På Forswards Hund & Jakt kan du boka konferens för olika typer av aktiviteter. Oavsett hur ditt behov ser ut så är vi säkra på att vi kan tillgodose det. Om du har frågor eller fundering rörande konferens är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag.

I vår konferens kan du boka in ditt företag, din personalgrupp, ett kompisgäng eller kanske hyra den för en fest av något trevligt slag.

Kontakta oss för mer information och bokning.

Konferenslokal Östersund, Jämtland & Åre